Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü bar sistemi ile korku anında kaçış tasavvurının elan hızlı maslahatlemesini esenlamaktadır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bunun derunin bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

Acil çıkış bapları her devir kucakin mutlak hariçarı doğru açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Evgin durumlarda insanoğlu binanın dışından yürekine değil yürekinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek hafif bir şekilde gerelti olmaksızın hariçarı açılmasını esenlamaktır.

Yangına karşı güvende kalmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın can emniyetliğini sağlamak üzere kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla emniyet teşkil etmekteyiz.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Henüz etkili konutlarda veya ustalıkyerlerinde toplanmış tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çışitalarını kurmak için takkadak şu denli yangın merdiveni de zaruri tutulabilmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu makaslamakmızda;

Kötü sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış kapısı ismi ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca kuruluşda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı derunin insanoğluın dumandan zehirlenmesine güçlük olan müstacel pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha bilcümle kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın kapısı yangın kapısı son not ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da hatıralan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Bu proje, külliyen yönetmeliğe usturuplu şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye onayını alarak imalat işçiliklemlerine mirlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan muteber bir düzlük yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle hemen iletişime geçerek hizmetimizle dayalı detaylı malumat alabilirsiniz.

Report this wiki page